U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Abonneer je op de gratis

en ontvang als extra
Outdoor Facts

 

 

Gediplomeerd
wildernisgids (IWG/CSWI)


Bekijk foto- en videoverslagen op

 

Als deelnemer van Northern Pioneers ontvang je 10% korting bij de Bushcraftshop 

Teambuilding en individuele survivaltrainingen en guiding

Speciaal voor bedrijven bieden wij teambuildings in de Scandinavische wildernis aan. Daarnaast organiseren wij voor groepen en individuen survivaltrainingen en kun je een persoonlijke gids inhuren voor je eigen avontuur.

 

Teambuilding

De wildernis is voor de meeste mensen een onbekende omgeving. Een zacht bed, de supermarkt, de computer en de auto: allemaal voorzieningen die het leven prettig maken, maar waar je in de wildernis zonder moet doen. Hier moet je je aanpassen aan de natuur en moet je het doen met de middelen die je in je rugzak meeneemt en in de natuur kunt vinden.

Tijdens de teambuilding ga je onder begeleiding van een gids met je groep de wildernis in. Je loopt dagelijks met je rugzak op een bepaalde afstand. Tijdens en na het lopen krijg je niet alleen te maken met allerlei hindernissen, zoals pittige beklimmingen en afdalingen, rivieren die moeten worden doorgestoken of slecht weer, je doet ook kennis op over het overleven in de natuur.

Samenwerking is waar het tijdens deze dagen om draait. Maar als individu zul je ook verantwoordelijkheid voor de groep moeten nemen in omstandigheden die voor jou onbekend zijn. Zo krijgt elk groepslid een dag de taak om de groep met kaart, kompas en/of gps door het gebied te leiden. Dingen die je samen doet zijn bijvoorbeeld vis vangen, koken, een schuilhut bouwen en vuur maken.

Ieder groepslid draagt zo op zijn manier bij aan het succes van de groep.

ZelfreflectieZelfreflectieIn de wildernis zijn de omstandigheden compleet anders dan thuis en je leert jezelf en je collega’s op een heel andere manier en veel beter kennen.

Tijdens deze dagen zal er voor de deelnemers bovendien voldoende gelegenheid zijn om met elkaar over bedrijfsgerelateerde zaken te spreken als daar behoefte aan is – bijvoorbeeld ’s avonds bij het kampvuur.

Het doel van deze teambuildings is dat de deelnemers door eigen kracht, inspanning, doorzettingsvermogen en inventiviteit zelfverzekerder, energieker en wellicht met nieuwe ideeën uit de wildernis terugkomen - als individu en als groep - wat weer een positieve uitwerking heeft op hun functioneren binnen het bedrijf.

Wilt u uw mensen ook een unieke teambuilding in de wildernis laten meemaken?

Mail voor een offerte en info over de mogelijkheden naar info@northern-pioneers.nl

     

Individuele survivaltrainingen

Ben je van plan een avontuurlijke reis te maken of ga je deelnemen aan een avontuurlijk project? En zou je daarvoor wel wat survival- en bushcraft-technieken willen leren? Je kunt bij ons een individuele survivaltraining volgen, zowel in een kleine groep als 1-op-1.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden:info@northern-pioneers.nl

 

Personal guiding

Wil je een keer een bijzondere vakantie met bijvoorbeeld een groep vrienden of collega’s beleven? Wij kunnen een avontuurlijke, actieve reis in Scandinavië voor je samenstellen en begeleiden. Afhankelijk van wat je leuk of interessant vindt, kun je tijdens zo'n reis kiezen voor verschillende activiteiten, bijvoorbeeld hiken, vissen, overlevingstechnieken, oriëntatietochten, een workshop of cursus kaart, kompas, gps en noem maar op.

Heb je zelf een fantastisch idee voor een trekking door de wildernis, maar weet je niet hoe je zoiets moet aanpakken? Of wil je graag een ervaren gids mee op je tocht? Je kunt bij ons een gids inhuren die je helpt je reis voor te bereiden en te plannen en/of mee gaat om je onderweg te begeleiden.