U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Abonneer je op de gratis

en ontvang als extra
Outdoor Facts

 

 

Gediplomeerd
wildernisgids (IWG/CSWI)


Bekijk foto- en videoverslagen op

 

Als deelnemer van Northern Pioneers ontvang je 10% korting bij de Bushcraftshop 

De winter

Bij de kachel is het lekker warm, maar voor wie avontuur zoekt, heeft de wildernis ook 's winters veel te bieden. Durf je voorbij de zomerse kampeervakantie of de normale wintersportvakantie te kijken, dan zal een wereld vol onvergetelijke nieuwe ervaringen voor je opengaan.

Winterkamperen roept bij de meeste mensen koude rillingen op. Maar iedereen kan het. Tijdens onze winterreizen kampeer je bijvoorbeeld in een verwarmde tipi of, volledig back-to-basics, onder een tarp, in een tentje of in een zelfgemaakte sneeuwhut. En is dat koud? Nee, want met de juiste uitrusting heb je een heerlijke, comfortabele nacht, waarbij je ook nog eens nauw in contact staat met de natuur om je heen.

Wil je een lang weekend relaxed winterwandelen vanaf een camping in Duitsland of ga je liever een uitdagende wintertrekking maken in Zweden? Het kan allemaal. En bij de reizen die door de sneeuw gaan, verplaats je je net zoals de vroegere volkeren in de noordelijke wildernis: op sneeuwschoenen.

Bekijk hieronder onze winterreizen (ook onder het menu te vinden)

 

Sneeuwschoenwandelen Duitsland  

 


Wintertrekking Zweden                     

  


 Wintertrekking Noorwegen