Northern Pioneers Wintertochten

Wil je een wintertrekking of een huttentocht maken op sneeuwschoenen? Bekijk hieronder onze avontuurlijke wintertochten in Noorwegen!


Wintertrekking – Noorwegen Setesdal (The Arctic)

Cursisten staan in winterkleding en met pulka's te poseren in het besneeuwde winterse berglandschap van Noorwegen.

Wil je een week lang leven in de winterwildernis en slapen in je zelfgebouwde sneeuwhut?Sneeuwschoenwandelen met huttentocht – Noorwegen

Links zie je een besneeuwd berglandschap met een wolkenlucht en rechts staat een donkerbruin hutje met een rood beschilderd raam met 4 vakken.

Wil je sneeuwschoenwandelen in een prachtig berglandschap en overnachten in knusse berghutten?


Erkend CSWI/IWG & WGA-wildernisgids | Erkend leerbedrijf

De winter

Bij de kachel is het lekker warm, maar voor wie avontuur zoekt, heeft de wildernis ook ‘s winters veel te bieden. Durf je voorbij de zomerse kampeervakantie of de normale wintersportvakantie te kijken, dan zal een wereld vol onvergetelijke nieuwe ervaringen voor je opengaan.

Winterkamperen roept bij de meeste mensen koude rillingen op. Maar iedereen kan het. Tijdens onze winterreizen kampeer je bijvoorbeeld volledig back-to-basics onder een tarp, in een tentje of in een zelfgemaakte sneeuwhut. En is dat koud? Nee, want met de juiste uitrusting heb je een heerlijke, comfortabele nacht, waarbij je ook nog eens nauw in contact staat met de natuur om je heen. Kies je voor een huttentocht dan slaap je elke nacht in een warme hut met houtkachel.

Agenda

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates van onze activiteiten.